За Нас

Повярвайте в успеха си !

Ние сме рекламна агенция съсредоточила се върху онлайн рекламни услуги и реализиране на бизнес идентичност при всеки клиент. За нас всеки клиент е важен и затова се стремим да дадем най-доброто обслужване и качество. Ние вярваме в успеха Ви – повярвайте и се доверете на нас за Вашата онлайн реклама. 

Мисията ни е да ви помогнем да достигнете по-високо ниво в развитието и дигиталното позициониране на вашия бранд. Да помогнем да станете разпознаваеми и да преследваме заедно важните за вас цели.

Позволете ни да изградим онлайн лице на вашия бизнес

Сандра Александрова – Основател

Споделете ни Вашата идея !

За мен като основател на „Дигитален Ум“ ЕООД е важно да отговоря максимално честно на всички въпроси свързани с рекламата и онлайн присъствието на бизнеса, на клиентите си. Занимавам се с маркетинг и реклама вече над пет години. Моя основна цел е да реализирам качествени онлайн услуги в сферата на онлайн рекламата и клиента да остане доволен от постигнатите резултати.

Споделете Вашата идея, а екипът ни ще се погрижи да я реализираме по възможно най-добрият начин. При нас всеки клиент е важен и различен ето защо подхождаме индивидуално към някои цени за услуги. Не се колебайте и се свържете с нас, за да ви съдействаме с най-добрата цена и план за онлайн развитието на бизнеса ви.

Рекламна агенция „Дигитален Ум“ ЕООД е Вашето решение за маркетинг и реклама

Много вече ни се довериха