Услуги

Всеки клиент е важен и затова се стремим да предоставим най-доброто обслужване и качество.
Вярваме в успеха Ви – повярвайте и се доверете на нас за Вашата онлайн реклама.
Мисията ни е да Ви помогнем да достигнете по-високо ниво в дигиталното позициониране на Вашия бранд и развитието му. Да Ви сътрудничим да станете разпознаваеми и да преследваме заедно важните за Вас цели.

Доверете се на екпертите в бранша!

Имате нужда от графично оформление на лого за бизнеса ви, брошури или визитки? Имате нужда от бизнес идентичност, която да Ви отличава от конкуренцията на пазара? Готови сме да реализираме най-добрият и красив дизайн за Вашият бизнес. Като дигитална агенция за нас е важно крайният ефект да е перфектен и отличителен. Доверете се на графичните ни дизайнери за изработката на –  лого, банери, постове за социалните мрежи, визитки, брошури, печатне реклама, мобилни дизайни и уеб дизайни, външна и вътрешна реклама.

Доверете ни се да поддържаме и развиваме социалните канали на бизнеса Ви. Така ще спестите време и енергия. Нашите маркетинг специалисти ще направят план и график за публикуване на интересно съдържание в социалните мрежи, а ако нямате такива – ние ще ги създадаем и брандираме за вас.

Създаване на идентичност за бизнеса Ви във социалните мрежи на фейсбук, инстаграм, LinkedIn и YouTube. Екипът ни ще ви насочи за точна стратегия на бранда и ще създаде подходящо съдържание. Ние ще предложим професионално брандиране съдържание на вашата марка, продукт или услуга. 

Създаване, управление и оптимизиране на Google AdWords кампании. Насреща сме за безплатна консултация за създаване на профил и кампании в Google AdWords. Нашите специалисти ще подберат и обсъдят точен бюджет и ключови думи за реализирането на кампания. Те ще създадът профил в рамките на 24-ри часа и отново ще обсъдим какъв бюджет искате да бъде усвоен от рекламната кампания – за какъв времеви период.

Създаването на съдържание има за цел да обогати мрежата и покачи позицията на сайта в търсещите машини. Колкото по-полезно е съдържанието за потребителите, на колкото повече въпроси дава конкретни отговори, толкова по-ефективно ще е то за вашата Интернет странница. Ние от „Дигитален Ум“ сме на разположение за създаване на уникално съдържание за сайтове и социални мрежи, продуктови ревюта – описание на продукти и характеристиките им и създаване на тематично съдържание за вашия блог.

Ние от „Дигитален Ум“ сме готови да създадем най-добрият уеб сайт за Вашият бизнес. Фирменият уеб сайт е виртуален еквивалент на физическият Ви бизнес. Ето защо е важно да имате сайт с добра мобилна версия и информация за дейността или продуктите ви. В нашата цена е включен дизайна на сайта, мобилният дизайн, хостинг и домейн, както и първоначалното оптимизиране. Можете да видите пакетните ни ценови предложения и какво включват тук.

Ако искате клиентите Ви да пазаруват бързо и лесно – то изработаката на онлайн магазин е първата стъпка към разрастване на бизнеса в онлайн пространството. Много по-бързо и лесно ще може да генерирате повече продажби изцяло онлайн. Екипът ни се стреми да помогне на клиентите ни да получат добре функциониращ онлайн магазин с лесна и достъпна платформа за потребителите. Консултирайте се с нас за персонална оферта, която да отговаря не само на очакванията Ви за цена, но и за качествено изпълнение.

Предлагаме Ви професионални email marketing кампании, с които да засилите връзката с клиентите си и да изведете бизнеса си на следващото ниво. Имейл маркетингът може да включва бюлетини с актуална информация за компанията, промоции, ексклузивни оферти, връзки към статии с полезна информация и други. Екипът ни ще ви съдейства за създаването на акунт, създаване на аудитория, която е ангажирана с продукта или услугата ви, ще ви съдействаме за таргетирането на потребителите

Без значение дали тепърва започвате или сте на пазара от години, никога не е лошо да помислите за онлайн присъствието си. Особено сега, когато пандемията с Covid-19 продължава да оказва въздействие на всички бизнеси. Ние от „Дигитален Ум“ сме на разположение за създаването на обща онлайн маркетингова стратегия за Вашия бизнес.

Работата с нас е лесна !

Креативност
0%
Диазайн и Страст
0%
Комплексни решения
0%

Създайте лице на бизнеса си

Очакваме с нетърпение да започнем проект с вас! Без значение дали тепърва стартирате, или сте на пазара от години, никога не е лошо да помислите за онлайн присъствието си.